Produse evoMAG.ro

Imagini noi si specificatii ale lui Treo 800w

Autor:  | Publicat în:  Palm 794 ori
<b>Imagini noi si specificatii ale lui Treo 800w</b>Cu cateva zile in urma va prezentam o noua imagine cu Treo 800w si lista sa provizorie de specificatii, dar iata ca Webul ne furnizeaza din nou informatii despre acest terminal. Imaginea de mai sus este una "spion" a primul smartphone Palm dotat cu WiFi,...

Cu cateva zile in urma va prezentam o noua imagine cu Treo 800w si lista sa provizorie de specificatii, dar iata ca Webul ne furnizeaza din nou informatii despre acest terminal.

Imaginea de mai sus este una "spion" a primul smartphone Palm dotat cu WiFi, Treo 800w. Puteti activa/dezactiva functia WiFi oricand doriti pe acest terminal cu ajutorul unui buton destinat acesteia si plasat la varful handsetului. Specificatiile noului telefon au fost furnizate de catre cititorul site-ului Slashphone, Shadowmite. Datorita acestuia aflam ca Treo 800w va include un chipset MSM6800 si WiFi intern.

De asemenea pe lista de specificatii a noului Palm descoperim prezenta OS-ului 5.2.1944 (Windows Mobile 6.1), ARM1136 si MEM 101.53. Aflam si ca terminalul are un port infrarosu (cam inutil in ziua de azi) si un slot care poate fi micro/mini SD. Ultimele zvonuri ne informeaza ca vom vedea atat o versiune CDMA a acestui Palm, cat si una GSM, prin operatorul Vodafone.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×