Imagini noi si specificatii ale lui Treo 800w

Autor:  | Publicat în:  Palm 882 ori
<b>Imagini noi si specificatii ale lui Treo 800w</b>Cu cateva zile in urma va prezentam o noua imagine cu Treo 800w si lista sa provizorie de specificatii, dar iata ca Webul ne furnizeaza din nou informatii despre acest terminal. Imaginea de mai sus este una "spion" a primul smartphone Palm dotat cu WiFi,...

Cu cateva zile in urma va prezentam o noua imagine cu Treo 800w si lista sa provizorie de specificatii, dar iata ca Webul ne furnizeaza din nou informatii despre acest terminal.

Imaginea de mai sus este una "spion" a primul smartphone Palm dotat cu WiFi, Treo 800w. Puteti activa/dezactiva functia WiFi oricand doriti pe acest terminal cu ajutorul unui buton destinat acesteia si plasat la varful handsetului. Specificatiile noului telefon au fost furnizate de catre cititorul site-ului Slashphone, Shadowmite. Datorita acestuia aflam ca Treo 800w va include un chipset MSM6800 si WiFi intern.

De asemenea pe lista de specificatii a noului Palm descoperim prezenta OS-ului 5.2.1944 (Windows Mobile 6.1), ARM1136 si MEM 101.53. Aflam si ca terminalul are un port infrarosu (cam inutil in ziua de azi) si un slot care poate fi micro/mini SD. Ultimele zvonuri ne informeaza ca vom vedea atat o versiune CDMA a acestui Palm, cat si una GSM, prin operatorul Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×