iPhone 3G se lanseaza cu un abonament "cu cantec"

Autor:  | Publicat în:  Apple 856 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza cu un abonament "cu cantec"</b>New York Times ne informeaza despre planurile celor de la Apple de a oferi continuturi muzicale variate pe noua versiune de iPhone, atunci cand versiunea 3G va fi lansata in iunie. In oferta sunt incluse ringtone-uri variate dar si melodii personalizate,...

New York Times ne informeaza despre planurile celor de la Apple de a oferi continuturi muzicale variate pe noua versiune de iPhone, atunci cand versiunea 3G va fi lansata in iunie.

In oferta sunt incluse ringtone-uri variate dar si melodii personalizate, care vor auzite atunci cand sunati o anumita persoana si asteptati ca aceasta sa raspunda. Din cate stim Apple pregateste si un serviciu de downloaduri platite de melodii, prin intermediul conexiunii 3G de pe iPhone. La ora actuala melodiile pot fi cumparate prin intermediul aplicatiei iTunes, de pe acest terminal, dar va trebui sa fiti conectati la o retea WiFi pentru a le descarca.

Partea interesanta de abia acum intervine: se pare ca Universal Music Group si-a manifestat dorinta ca noul iPhone sa soseasca cu un "abonament muzical", pe modelul Nokia Comes With Music. Astfel, ati cumpara noul iPhone beneficiind de downloaduri nelimitate de melodii, fara costuri suplimentare, pe o perioada limitata. Negocierile in ce priveste un astfel de serviciu nu au avansat atat de mult, incat abonamentul muzical sa fie anuntat in iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×