Imagini top secret cu Palm Treo 800p (Gandolf)

1.244 ori
<b>Imagini top secret cu Palm Treo 800p (Gandolf)</b>In lumea zvonurilor din industria mobila, Palm Treo 800 este un mister, facandu-si prezenta simtita printr-o serie de imagini neclare, cum este si cea de mai jos: &nbsp; Noua platforma pregatita de cei de la Palm va fi disponibila atat in varianta Windows...

In lumea zvonurilor din industria mobila, Palm Treo 800 este un mister, facandu-si prezenta simtita printr-o serie de imagini neclare, cum este si cea de mai jos:

Noua platforma pregatita de cei de la Palm va fi disponibila atat in varianta Windows Mobile cat si Garnet, cu optiunea GSM sau CDMA in functie de operator. Nu doar pozele sunt neplacute privirii, in cazul lui Treo 800, ci si specificatiile sale tehnice, printre care o tastatura mult mai mica decat cea a predecesorilor sai. Terminalul poate fi considerat o versiune mai mica a lui Treo 650, feature previzibil pentru fiecare produs din aceasta serie.

Cum va putea oare Gandolf sa se impuna pe piata, daca porneste cu un astfel de handicap al feature-urilor? In afara de tastatura incomoda, sistemul de operare Garnet va reprezenta de asemenea un dezavantaj, pentru utilizatorii care spera sa beneficieze de un terminal dotat cu Windows Mobile OS. Daca si pretul va fi la fel de mare ca dezamagirea generata de specificatiile tehnice ale terminalului, putem spune deja ca Palm Treo 800 este un mare esec al celebrului producator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×