Google confirma existenta lui Google Phone

1.381 ori
<b>Google confirma existenta lui Google Phone</b>Zvonurile in legatura cu Google Phone dateaza deja de ceva vreme si exista destule motive sa credem ca acestea au un temei destul de solid. Asteptarea unei confirmari oficiale pare mai apropiata ca niciodata, acum cand Google isi testeaza prototipul, dupa...

Zvonurile in legatura cu Google Phone dateaza deja de ceva vreme si exista destule motive sa credem ca acestea au un temei destul de solid. Asteptarea unei confirmari oficiale pare mai apropiata ca niciodata, acum cand Google isi testeaza prototipul, dupa cum va anuntam intr-un articol anterior.

Stiri recente ale celor de la BBC si The Wall Street Journal ne cresc sperantele de a vedea un Gphone in viitorul apropiat. Ne surprinde faptul ca reprezentatii Google, pusi "la colt" au fost siliti sa recunoasca ca nu pot nega faptul ca exista un terminal in dezvoltare. Aceleasi declaratii au pus accentul pe colaborarea dintre Google si partenerii sai pentru dezvoltarea unor aplicatii si motoare de cautare mobile.

Gigantul motoarelor de cautare prezinta prototipul terminalului pe care se pare ca il va lansa producatorilor si operatorilor cu care va colabora in viitor. Specificatiile tehnice pot fi in continuare modificate si nu s-a ajuns inca la o versiune finala a lui Gphone, sau macar la un terminal care sa poata fi prezentat presei. LG se numara printre cei mai importanti jucatori in afacerea Google Phone, deoarece reprezentatii producatorului au purtat discutii cu cei de la Google in vederea colaborarii pentru dezvoltarea unui terminal mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×