IMDB Mobile 0.1, aplicatie IMDB pentru telefoanele Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.538 ori
<b>IMDB Mobile 0.1, aplicatie IMDB pentru telefoanele Windows Mobile</b>Daca sunteti un cinefil care doreste sa fie mereu la curent cu ultimele hituri box office si seriale, atunci aplicatia IMDB Mobile 0.1 pentru platforma Windows Mobile va va fi folositoare. Retineti ca ea necesita .NET Framework 3.5 si o puteti admira in...

Daca sunteti un cinefil care doreste sa fie mereu la curent cu ultimele hituri box office si seriale, atunci aplicatia IMDB Mobile 0.1 pentru platforma Windows Mobile va va fi folositoare. Retineti ca ea necesita .NET Framework 3.5 si o puteti admira in actiune in clipul de mai jos:

De asemenea aflam ca, spre deosebire de alte aplicatii IMDB, care verifica paginile IMDB in cautarea informatiei, acest software este bazat pe API-ul IMDB de pe iPhone. Acesta preia informatiile de pe site si le afiseaza pe terminalul Windows Mobile, cu mentiunea ca aplicatia este inca in faza de dezvoltare si aceasta este prima sa versiune, dar una destul de promitatoare.

Puteti cauta orice informatie pe IMDB si puteti da click pe rezultatele cautarilor pentru a obtine mai multe detalii, daca doriti. Aplicatia este open source si a fost creata de catre utilizatorul Blade0rz de pe forumul xda-developers. Printre functiile sale se numara cea de cautare a copertilor DVD-urilor, a imaginilor cu actori, o interfata prietenoasa si posibilitatea de a cauta atat jocuri video, cat si seriale TV si actori.

Daca sunteti curios in legatura cu IMDB Mobile 0.1, puteti descarca softul de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×