Speeed Reader v.1, client Google Reader pentru telefoanele Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.059 ori
<b>Speeed Reader v.1, client Google Reader pentru telefoanele Windows Mobile</b>Google Reader este un serviciu online care agrega feedurile RSS de pe site-urile dumneavoastra preferate, dupa cum probabil stiti deja. Ei bine, Speeed Reader este un client Google Reader pentru telefoanele Windows Mobile, interfata sa putand fi vazuta in...

Google Reader este un serviciu online care agrega feedurile RSS de pe site-urile dumneavoastra preferate, dupa cum probabil stiti deja. Ei bine, Speeed Reader este un client Google Reader pentru telefoanele Windows Mobile, interfata sa putand fi vazuta in actiune in imaginile de mai jos.

Prin intermediul acestui software, utilizatorii se vor putea conecta la conturile Google Reader, vizualizand si impartasind articole pe handseturile WM. Speeed permite accesarea feedurilor din contul dumneavoastra Google Reader, sharingul articolelor via Twitter, SMS sau email si vizualizarea articolelor offline (fara conexiune Internet).

Speeed Reader

De asemenea, softul foloseste o interfata finger-friendly si un browser pe masura, oferind si posibilitatea de a nu afisa articolele citite deja. Aflati ultimele update-uri despre Speeed Reader la aceasta adresa si puteti descarca aplicatia de aici.

Speeed Reader

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×