Samsung Corby Beat M3710, primul telefon cu suport pentru platforma Bada

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.486 ori
<b>Samsung Corby Beat M3710, primul telefon cu suport pentru platforma Bada</b>Daca va mai amintiti, catre finalul anului 2009, Samsung a prezentat oficial propriul sau sistem de operare, cu numele de Bada. Ei bine, iata ca acum facem cunostiinta cu handsetul Samsung M3710, care face parte din seria Corby si este compatibil cu...

Daca va mai amintiti, catre finalul anului 2009, Samsung a prezentat oficial propriul sau sistem de operare, cu numele de Bada. Ei bine, iata ca acum facem cunostiinta cu handsetul Samsung M3710, care face parte din seria Corby si este compatibil cu functia Game Store a platformei Bada.

Aparent, terminalul se va numi Samsung Corby Beat M3710 si va fi primul telefon dotat cu "Game Store", care include doar aplicatii Java. Toate handseturile Samsung cu Bada OS la bord vor sosi cu aceasta aplicatia preinstalata, dupa cum afirma cei de la Mobile-review.

Samsung Corby Beat

Noul model Corby arata ca handsetul Lindy M5650, deja anuntat de Samsung si aflam si ca M3710 vine cu aceleasi specificatii ca si Lindy, in afara suportului 3G si a camerei pentru videoconvorbiri. Samsung Corby Beat M3710 incorporeaza un ecran touch QVGA de 2.8 inchi, taste muzicale dedicate, interfata TouchWiz, Bluetooth, un jack audio de 3.5 mm, WiFi si o camera de 3 megapixeli.

Samsung Corby Beat

Aflam si ca handsetul vine cu WiFi, functii de social networking, memorie interna de 50 MB si un slot pentru carduri microSD. Terminalul va sosi pe piata in luna februarie, la un pret de 300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×