Importurile de telefoane Nokia si HTC blocate in SUA?

1.501 ori
<b>Importurile de telefoane Nokia si HTC blocate in SUA?</b>In urma unei plangeri inaintate de firma de patente Saxon Innovations din SUA, organismul ITC (International Trade Commision) a pornit o investigatie ce vizeaza anumite produse electronice, printre care si numeroase telefoane mobile ale brandurilor Nokia,...

In urma unei plangeri inaintate de firma de patente Saxon Innovations din SUA, organismul ITC (International Trade Commision) a pornit o investigatie ce vizeaza anumite produse electronice, printre care si numeroase telefoane mobile ale brandurilor Nokia, RIM, HTC, Palm, Panasonic si AVC Networks.

Printre produsele investigate se mai numara si telecomenzi si smartphone-uri, iar acest proces poate bloca importurile de electronice fabricate de companiile mentionate anterior. Saxon Innovations dispune de un portofoliu de patente compus din peste 180 de patente americane, ce acopera tehnologii ce provin de la AMD si ramura sa Legerity.

Plangerea companiei mentioneaza violarea sectiunii 337 din Actul Tarifelor din 1930, ce face referire la importul in SUA si vanzarea a anumitor produse electronice, inclusiv terminale wireless, care incalca patentele detinute de Saxon Innovations. ITC va initia o investigatie si audieri, prima etapa a acestui proces fiind stabilirea daca sectiunea 337 este incalcata sau nu.

Anul trecut Saxon Innovations a pornit o actiune legala contra celor de la Apple, care i-ar fi incalcat o serie de patente ale tehnologiilor wireless.

Sursa: Cellular-news.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×