Imposibilitatea de utilizare a BlackBerry ii face pe oamenii mari sa planga

948 ori
<b>Imposibilitatea de utilizare a BlackBerry ii face pe oamenii mari sa planga</b>Suntem o societate destul de conectata. Fiecare dintre noi are un telefon mobil. Toti avem adrese de email si nu putem trai fara accesul zilnic la internet. Credeti ca puteti rezista o saptamana fara aceste conveniente moderne? Managerul Editor de la...

Suntem o societate destul de conectata. Fiecare dintre noi are un telefon mobil. Toti avem adrese de email si nu putem trai fara accesul zilnic la internet. Credeti ca puteti rezista o saptamana fara aceste conveniente moderne? Managerul Editor de la Forbes s-a supus testului, incercand sa traiasca 7 zile fara telefon mobil, BlackBery sau email. Sa spunem doar ca nu i-a iesit prea bine.

De fapt, nu a putut  sa reziste mai mult de 48 de ore. Cu toate acele emailuri ratate, imposibilitatea de a suna la birou atunci cand se afla in deplasare, si fiind nevoit sa foloseasca telefoanele publice mizere din New York, Dennis Kneale a izbucnit in plans. Urmariti filmuletul si asistati la gravele simptome, ce pot fi comparate cu ale unui fumator care incearca sa se lase, sau a unui alcoolic in faza de recuperare:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×