MobiGater furnizeaza conectivitate Skype pentru telefoanele mobile

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.242 ori
<b>MobiGater furnizeaza conectivitate Skype pentru telefoanele mobile</b>Folosind MobiGater si un card SIM suplimentar puteti conecta telefonul la computerul dvs. si sa va fie transferate apelurile Skype pe telefonul mobil si sa puteti forma apeluri prin sunarea MobiGater, adaugarea numarului contactului de Skype, toate...

Folosind MobiGater si un card SIM suplimentar puteti conecta telefonul la computerul dvs. si sa va fie transferate apelurile Skype pe telefonul mobil si sa puteti forma apeluri prin sunarea MobiGater, adaugarea numarului contactului de Skype, toate acestea gratis.

Sofia, Bulgaria - Euro Design Intl., un furnizor de solutii VoIP, si-a introdus noul produs MobiGater, Skype to GSM si GSM to Skype Gateway. Acest dispozitiv unic conecteaza PC-ul cu programul Skype instalat la telefonul mobil. Actioneaza ca o punte intre aceste doua dispozitive permitand utilizatorilor sa efectueze apeluri gratis Skype si apeluri internationale foarte ieftine SkypeOut de la telefoanele mobile de oriunde s-ar afla.

"Nevoia de a sta in fata calculatorului pentru a face apeluri Skype sau pentru a achizitiona un telefon Skype fara fir ce functioneaza intr-o anumita limita de spatiu de la computerul dvs., ne-a motivat sa dezvoltam acel dispozitiv incredibil" a declarat Anton Mihalev, managerul de vanzari al companiei.  "Utilizarea sistemului MobiGater va reduce drastic marile facturi de telefon ale companiei si in special pe cei ce realizeaza o groaza de apeluri internationale de la telefoanele lor mobile.".

MobiGater combina toate avantajele telefoanelor mobile si ale telefoniei Skype. Ofera utilizatorilor sai o mobilitate reala si apeluri gratuite in intreaga lume.  Tot ce aveti nevoie este un dispozitiv MobiGater si un card SIM suplimentar.

Spre deosebire de produsele similare de pe piata, MobiGater nu are nevoie de un software suplimentar pentru telefonul mobil al utilizatorului si nici de un telefon special.

MobiGater incorporeaza o gama de functiuni ce sporesc beneficiile utilizarii serviciului Skype:

- Primiti gratis apeluri Skype/Skype pe telefonul mobil cand va aflati departe de computer.
- Realizati apeluri gratuite, la orice ora si in orice loc, de pe telefonul mobil catre contactele Skype din lumea intreaga.
- Realizati apeluri internationale la pret foarte redus catre non-utilizatorii Skype prin telefonul mobil folosind SkypeOut. (Serviciul SkypeOut este cel mai ieftin mod de a realiza apeluri internationale.)

Dispozitivul ofera conexiune la port-ul USB de pe computerul dvs. si cu ajutorul software-ului MobiGater pre-instalat, actioneaza ca o punte de acces pentru aplicatia Skype, permitand utilizatorilor sa realizeze apeluri de pe telefoanele lor mobile. In acelasi fel, un utilizator poate suna de pe telefonul sau mobil doar prin actionarea dispozitivului sau MobiGater si prin adaugarea cod-ului de apel rapid pre-definit al contactului Skype.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×