S-a lansat forumul Mobilissimo!

1.604 ori
<b>S-a lansat forumul Mobilissimo!</b>Site-ul www.mobilissimo.ro v-a fost folositor pentru aflarea ultimelor stiri din industria mobila? Am primit feedback cu ajutorul comentariilor de la fiecare stire si articol, dar nu este de ajuns... Putem transforma monologul in dialog! Ne pasa ca va...

Site-ul www.mobilissimo.ro v-a fost folositor pentru aflarea ultimelor stiri din industria mobila? Am primit feedback cu ajutorul comentariilor de la fiecare stire si articol, dar nu este de ajuns... Putem transforma monologul in dialog! Ne pasa ca va pasa daca Nokia E90 are defecte sau nu, daca iPhone este doar un foc de paie, sau daca preferati Orange in loc de Vodafone.

Vizitand adresa http://forum.mobilissimo.ro/ puteti afla ultimele stiri si zvonuri ale industriei terminalelor mobile. Fiecare brand are propriul sau topic si puteti discuta despre telefoanele Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, LG sau Apple. Discutii incinse, controverse, zvonuri dezmintite sau confirmate, cele mai noi poze ale telefoanelor de noua generatie, toate pe acest forum.

Orice parere este binevenita,  nu injuram producatorii daca un anumit model are defecte, nu discriminam marcile mici si nu speculam fara baze reale. Bine ati venit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×