Oppo anunță planurile de extindere pe plan european; Iată țările în care va sosi pentru început

803 ori
<b>Oppo anunță planurile de extindere pe plan european; Iată țările în care va sosi pentru început</b>Ieri a fost o zi mare pentru compania chineză Oppo, zi în care a fost anunțat uimitorul smartphone Oppo Find X care a cucerit întregul internet prin mecanismul său slider pentru camerele foto. În cazul aceluiași eveniment compania a anunțat

Ieri pe data de 19 iunie compania chineză Oppo a reușit să aducă pe piață un smartphone cu adevărat inedit, și anume modelul numit Find X care a cucerit tot internetul prin abordarea sa de design ce nu implică decupaje inestetice sau alte elemente de genul. V-am vorbit și noi într-un articol dedicat despre acest dispozitiv, iar acum aflăm și extra detalii pe care Oppo le-a dezvăluit în cadrul evenimentului de aseară.

Oppo

După cum descoperiți și prin intermediul titlului de mai sus, Oppo are în plan extinderea pe plan european - pas ce se va întâmpla mai rapid decât ne așteptăm. Aflăm că la ora actuală există la nivel global peste 200 milioane de persoane ce dețin un smartphone Oppo și că 90 milioane dintre aceste terminale vin cu suport VOOC pentru încărcare rapidă.

Curând, firma chineză ar urma să fie oficial prezentă pe plan european, primele țări de pe listă fiind Italia, Franța, Spania și Olanda, acolo unde smartphone-ul Oppo Find X va fi vândut pentru suma de 999 euro. Se pregătesc extinderi și în alte țări din Europa pe viitor și rămâne de văzut dacă în ecuație sunt implicate magazine fizice sau platforme de vânzare online. 

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×