În sfârşit un telefon flagship uşor de reparat! LG G5 primeşte o notă bună după disecţia iFixit

1.065 ori
<b>În sfârşit un telefon flagship uşor de reparat! LG G5 primeşte o notă bună după disecţia iFixit</b>Cei de la iFixit au dezasamblat recent un iPad Pro 9.7 şi am aflat cu acea ocazie ca el este un coşmar c&acirc;nd vine vorba de reparaţii. Acum a ajuns la acelaşi site specializat pe "disecţii" şi LG G5, care a primit o notă bună pentru...

Cei de la iFixit au dezasamblat recent un iPad Pro 9.7 şi am aflat cu acea ocazie ca el este un coşmar când vine vorba de reparaţii. Acum a ajuns la acelaşi site specializat pe "disecţii" şi LG G5, care a primit o notă bună pentru uşurinţă de reparare.

Nota este de 8 din 10, printre avantaje numărându-se şi faptul că avem o baterie ce e uşor de scos de către utilizator prin glisare afară. Nu se face abuz de lipici sau de şuruburi, iar deschiderea handsetului e destul de simplă. Şuruburile sunt cele standard Philips #00, deci mai toată lumea va avea uneltele necesare de reparaţie.

În sfârşit un telefon flagship uşor de reparat! LG G5 primeşte o notă bună după disecţia iFixit

iFixit a descoperit şi că multe componente sunt modulare, astfel că e uşor să le găseşti înlocuitor. La aspecte negative intra faptul că panoul ecranului şi sticla sa erau integrate, deci există o predispoziţie la crăpături atunci când înlocuim display-ul. Capacele modulelor sunt lipite, deci sunt ceva mai greu de deschis, dar avantajul lor e că simplifica înlocuirea portului USB, fiind detaşabile şi având portul integrat.

În sfârşit un telefon flagship uşor de reparat! LG G5 primeşte o notă bună după disecţia iFixit

De dragul comparaţiei, aflaţi că Galaxy S7 se dovedea foarte greu de reparat, cu un scor de 3 din 10, iar iPhone 6s primea 7 din 10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×