HTC îşi continuă teaserele pentru HTC 10, cu o serie de mostre foto prezentate într-un nou promo (Video)

867 ori
<b>HTC îşi continuă teaserele pentru HTC 10, cu o serie de mostre foto prezentate într-un nou promo (Video)</b>Continuă teaserele pentru HTC 10, care va deveni oficial peste mai puţin de o săptăm&acirc;nă şi cel mai nou astfel de promo poate fi văzut mai jos. După ce am văzut teasere axate pe acustica sau design, e momentul să vedem şi unul despre...

Continuă teaserele pentru HTC 10, care va deveni oficial peste mai puţin de o săptămână şi cel mai nou astfel de promo poate fi văzut mai jos. După ce am văzut teasere axate pe acustica sau design, e momentul să vedem şi unul despre cameră.

Teoretic ceea ce vedem aici este o colecţie de capturi foto, în cele mai variate momente, de la apusuri de soare la cadre gourmet la restaurant sau chiar la capturarea unui copac care cade într-o pădure. Chiar şi fotografii în timpul unei sesiuni de cayak sau ciclism extrem s-au strecurat pe listă. Din câte ştim până acum HTC ar urma să integreze o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică în spatele noului său flagship.

Mostra foto HTC 10

S-a vorbit şi despre faptul că ar fi de fapt 12 Ultrapixeli la mijloc, iar camera frontală ar putea inaugura stabilizarea optică în zona senzorilor selfie. Totul e la nivel de zvon şi speculaţie, iar HTC are rivali grei în acest an pe partea optică. Ne gândim numai la camerele duale de pe Huawei P9 şi LG G5 şi deja bătălia e grea.

HTC îşi continuă teaserele pentru HTC 10, cu o serie de mostre foto prezentate într-un nou promo (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×