HERE Maps îşi schimbă numele în HERE WeGo, primeşte îmbunătăţiri ale sistemului de navigaţie

2.725 ori
<b>HERE Maps îşi schimbă numele în HERE WeGo, primeşte îmbunătăţiri ale sistemului de navigaţie</b>Iată că după preluarea serviciului de cartografiere HERE Maps din mâinile celor de la Nokia, grupul proaspăt stabilit decide că este momentul oportun pentru o rebrandurire. Astfel, aplicația se va numi de acum înainte - HERE WeGo și va include la pachet

După Nokia Here şi HERE Maps, iată că serviciul de cartografiere provenit din iniţiativele Nokia şi Navteq e rebranduit, purtând acum numele de HERE WeGo. El se află sub tutelajul producătorilor auto germani, precum Audi, BMW şi Daimler şi odată cu noul nume a primit şi noi funcţii.

Dacă veţi căuta aplicaţia clasică HERE Maps in Play Store sau App Store, o veţi găsi deja sub noul nume, care se va aplica şi pentru varianta web based cât de curând. Cei care folosesc serviciul în noua versiune vor putea să scrie o destinaţie în câmpul de căutare şi apoi să ajungă direct la mijlocul de transport dorit. Odată ce alegeţi mijlocul începe şi navigarea.

Aceasta modalitate de interacţiune ar economisi timp pentru utilizator. Şi secţiunea Route Comparison a primit un design nou, cu un fundal colorat în nuanţe mai deschise. În anumite oraşe veţi putea şi alege direct din aplicaţie închirierea unei maşini prin serviciul de car sharing Car2Go. Există şi informaţii despre taxiuri în anumite oraşe, inclusiv taxa şi timp de aşteptare, iar rutele pentru biciclete sunt acum mai bine desenate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×