In vreme de criza, afacerea Nokia de la Cluj prospera; sindicalistii triumfa

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.637 ori
<b>In vreme de criza, afacerea Nokia de la Cluj prospera; sindicalistii triumfa</b>Dupa ce aflam via Money.ro ca sindicalistii Cartel Alfa Cluj au solicitat bonusuri si tichete cadou de Craciun pentru angajatii fabricii Nokia de la Jucu, iata ca doleantele le-au fost respectate. Astfel, sindicalistii de la Nokia au obtinut bonusurile si...

Dupa ce aflam via Money.ro ca sindicalistii Cartel Alfa Cluj au solicitat bonusuri si tichete cadou de Craciun pentru angajatii fabricii Nokia de la Jucu, iata ca doleantele le-au fost respectate. Astfel, sindicalistii de la Nokia au obtinut bonusurile si tichetele cadou dorite, dupa cum aflam chiar de pe Wall Street.

Este vorba de bonusuri de 100 de lei pentru fiecare angajat pe luna viitoare si tichete cadou care vor fi acordate in perioada Craciunului, in valoare de  150 de lei. Cei care fac parte din Sindicatul Nokia Metal, 500 de sindicalisti, au aprobat decizia de a-si lua 2 zile pe luna concediu fara plata in perioada ianuarie-iunie, pentru a ajuta compania sa treaca peste problemele economice.

Au exista discutii si despre majorarea salariala de 6.5%, promisa pentru luna aprilie, conform lui Cristian Copil, presedintele Sindicatului Liber Nokia, care include 800 de membri. Vestile bune pentru angajatii care au obtinut bonusul si tichetele au fost aflate prin intermediul lui Grigore Pop, presedintele Cartel Alfa Cluj, o piesa esentiala in negocierile cu Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×