Motorola Xoom primește o reclamă robotizată; tableta Honeycomb debutează joi (Video)

1.364 ori
<b>Motorola Xoom primește o reclamă robotizată; tableta Honeycomb debutează joi (Video)</b>Păstrând aceeași tematică adoptată în reclamele la telefoanele Motorola Droid, producătorul tabletei Xoom ne prezintă un clip de 16 secunde care ne sperie și ne atrage. Este vorba despre reclama de mai jos, care ne amintește că tableta Motorola...

Păstrând aceeași tematică adoptată în reclamele la telefoanele Motorola Droid, producătorul tabletei Xoom ne prezintă un clip de 16 secunde care ne sperie și ne atrage. Este vorba despre reclama de mai jos, care ne amintește că tableta Motorola Xoom va fi disponibilă în magazine (în SUA) pe 24 februarie.

Deși această tabletă nu este capabilă să se transforme într-un robot, ea ne va “înghiți” cu siguranță și ne va mânca ore serioase din viață, datorită foarte atractivului OS Android Honeycomb. Din păcate, prețul nu este atât de atractiv ca și designul produsului, iar 800 de dolari reprezintă mult, chiar și pentru americani.

în plus, tableta va sosi fără suport Flash și va necesita un abonament pe o lună la un serviciu WiFi special. Ne așteptăm ca la sosirea sa în România, acest "robot" de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli să aibă un preț în jurul valorii de 1000 de euro. Rămâne de văzut ce fel de reduceri speciale îi vor acorda operatorii de telefonie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×