iPhone 6 apare În noi fotografii; de această dată pare a fi complet asamblat și nu doar o machetă

1.239 ori
<b>iPhone 6 apare În noi fotografii; de această dată pare a fi complet asamblat și nu doar o machetă</b>Deși viitoarea generație iPhone 6 va fi lansată abia în toamnă, se pare că scăpările de imagini cu acest terminal nu încetează a-și face apariția pe web. Dacă până acum aveam parte aproape zilnic de fotografii cu machete de iPhone 6, iată...

Deși viitoarea generație iPhone 6 va fi lansată abia în toamnă, se pare că scăpările de imagini cu acest terminal nu încetează a-și face apariția pe web. Dacă până acum aveam parte aproape zilnic de fotografii cu machete de iPhone 6, iată că acum prin intermediul actorului taiwanez Jimmy Lin putem arunca o privire asupra unui astfel de model ce pare a fi complet asamblat.

Actorul în cauză a fost cel care anul trecut a apărut într-o fotografie similară cu cea de mai sus în care ținea modelul iPhone 5c, terminal încă nelansat pe vremea aceea. Din câte putem vedea în cadrul acestor noi fotografii, acest presupus iPhone 6 este comparat cu un iPhone 5s.

iPhone 6 vs iPhone 5s

De asemenea, se remarcă faptul că butonul de unlock a fost mutat în partea din dreapta, și că senzorul camerei foto va beneficia doar de un singur bliț LED, și nu două ca la modelul actual iPhone 5s. Se așteaptă că Apple să lanseze în această toamnă atât o versiune de 4.7 inch, cât și un phablet de 5.5 inch.

iPhone 6 apare În noi fotografii; de această dată pare a fi complet asamblat și nu doar o machetă

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×