Zvonurile cu privire la ecranul curbat al lui iPhone 8 vin în valuri, la propriu și la figurat!

1.704 ori
<b>Zvonurile cu privire la ecranul curbat al lui iPhone 8 vin în valuri, la propriu și la figurat!</b>Putem spune că în ultima perioadă suntem asaltați cu zvonuri referitoare la iPhone-ul aniversar, un telefon ce a mai fost menționat și sub denumirea de iPhone X, iPhone 8 și mai nou chiar sub numele de iPhone Edition. Aflăm astăzi încă o dată faptul că

Informațiile din ultima vreme ne duc dintr-o extremă în alta atunci când vine vorba despre iPhone-ul aniversar, telefon pe care l-am găsit menționat sub diferite nume, de la iPhone 8, la iPhone X și mai nou chiar sub denumirea iPhone Edition. Am avut detalii dezvăluite chiar de către analiști cu renume în mediul online precum Ming-Chi Kuo, dar și din partea unor publicații cunoscute sau firme de research.

Ultima astfel de informație venea de la analistul Wayne Lam de la IHS Markit, acesta susținând că iPhone-ul aniversar va opta pentru un panou OLED plat și nu curbat precum indicau zvonuri anterioare. Ei bine astăzi cei de la Asia Nikkei revin cu un update referitoar la această situație.

Ei susțin că într-adevăr această variantă premium de iPhone ce ni se pregătește va fi echipată cu un display OLED curbat spre margini. Se menționează aici că marginile cu pricina vor fi ceva mai reduse comparativ cu cele întâlnite pe terminale ca Samsung Galaxy S7 Edge, dar și faptul că nu vom primi funcții noi inedite. Totuși, vom avea parte de un panou frontal mai generos din care 5.2 inch reprezintă acea zonă asociată prezentării conținutului.

Aparent, design-ul nu ar fi fost finalizat, așa că există posibilitate să mai avem parte de unele surprize. Aflăm că firmele Biel Crystal și Lens Technology vor furniza panouri spate de sticlă pentru noile handset-uri, în vreme ce compania Hon Hai Precision Industry va oferi panouri din sticlă frontale. Pe lângă iPhone-ul aniversar, vor fi lansate și alte două modele cu display plat și diagonale de 4.7, respectiv 5.5 inch. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×