OnePlus lansează o versiune negru mat de OnePlus 3T realizată în colaborare cu brandul de modă Colette

1.392 ori
<b>OnePlus lansează o versiune negru mat de OnePlus 3T realizată în colaborare cu brandul de modă Colette</b>OnePlus avea un anunţ pregătit pentru azi, 15 martie şi se pare că nu e vorba de o variantă albastră a lui OnePlus 3T aşa cum credeam. În schimb primim o variantă fashion, realizată în colaborare cu brandul de modă "colette" şi având preţul de 479 de euro

OnePlus avea un anunţ pregătit pentru azi, 15 martie şi se pare că nu e vorba de o variantă albastră a lui OnePlus 3T aşa cum credeam. În schimb primim o variantă fashion, realizată în colaborare cu brandul de modă "colette" şi având preţul de 479 de euro.

Terminalul vine pe negru acum şi e oferit la pachet cu o pereche de căşti OnePlus Bullets, care de obicei costă 20 de dolari. Cantitatea e extrem de limitată, doar 250 de unităţi pentru varianta colette, care aduce o carcasă negru mat şi 128 GB stocare. Brandul "colette" e gravat pe spate şi dotările rămân la fel, de la procesorul Snapdragon 821 la cei 6 GB RAM şi bateria de 3.400 mAh.

OnePlus lansează o versiune negru mat de OnePlus 3T realizată în colaborare cu brandul de modă Colette

Colaborarea nu e întâmplătoare, firma franceză din lumea modei împlinind 20 de ani în aceste zile. Primii serviţi cu cele 250 de unităţi sunt cei care se află în Paris pe 21 martie la magazinul colette aflat aproape de Luvru. Interesantă abordarea OnePlus şi mai aşteptăm parteneriate similare pe viitor, eventual cu o mai mare generozitate a numărului de unităţi. Poate data viitoare vedem si un spate ceramic.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×