O presupusă machetă a lui iPhone 8 se afișează astăzi în fotografii prin intermediul designer-ului Benjamin Geskin

1.695 ori
<b>O presupusă machetă a lui iPhone 8 se afișează astăzi în fotografii prin intermediul designer-ului Benjamin Geskin</b>După numeroasele randări și schițe pe care le-am tot văzut era inevitabil să nu apară și o machetă a lui iPhone 8, terminal pe care îl așteptăm lansat oficial în luna septembrie a acestui an. Imagini cu această machetă sosesc astăzi prin intermediul lui

Luând în calcul numeroasele randări și schițe pentru iPhone 8 ce și-au tot făcut apariția în mediul online, era inevitabil ca la un moment dat să fie creată și o machetă a produsului, lucru ce se întâmplă astăzi. Imagini cu presupusa macheta a noului iPhone ne sunt prezentate de către designer-ul Benjamin Geskin și aparent acesta este modelul CNC conform celor de la Foxconn.

Macheta iPhone 8

Ni se dezvăluie faptul că spatele este acoperit de un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini, iar după cum puteți vedea, primim o ramă metalică argintie cu look glossy și o cameră duală amplasată vertical pe handset. Materialele folosite aici nu par deloc premium, dar ținând cont că avem de-a face cu o machetă nici nu ne așteptam la mai mult. 

La prima vedere, macheta lui iPhone 8 pare a fi destul de generoasă la capitolul grosime, cu toate că Benjamin susține faptul că telefonul va avea fix aceleași dimensiuni precum iPhone 7. El menționează că iPhone-ul aniversar va măsura 7.1 mm în grosime și că protuberanța camerei foto nu va dispărea. 

Tratăm imaginile de astăzi cu o doză de scepticism totuși, asta ținând cont de faptul că Benjamin Geskin este un adevărat maestru în materie de editare 3D, fiind șanse mari ca macheta să nici nu existe în realitate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×