Încă o imagine cu Samsung Galaxy S III, include ceea ce pare a fi un ecran de 4.8 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.483 ori
<b>Încă o imagine cu Samsung Galaxy S III, include ceea ce pare a fi un ecran de 4.8 inch</b>Săptămâna trecută a fost plină de zvonuri și scurgeri de informații cu privire la Samsung Galaxy S III, iar acum avem parte de ultimele zile de astfel de scăpări, deoarece pe 3 mai va fi anunțat telefonul. Astăzi descoperim o nouă imagine cu...

Săptămâna trecută a fost plină de zvonuri și scurgeri de informații cu privire la Samsung Galaxy S III, iar acum avem parte de ultimele zile de astfel de scăpări, deoarece pe 3 mai va fi anunțat telefonul. Astăzi descoperim o nouă imagine cu acest smartphone așteptat cu sufletul la gură și deoarece telefonul e plasat lângă o riglă, e ușor de calculat diagonală sa.

Imaginea vine de la knowyourmobile, iar până acum se vorbise despre un display de 4.65 inch, 4.7 inch sau 4.8 pentru Galaxy S III. Dacă ne luăm după imaginea de mai sus, noul telefon măsoară 130 mm lungime, iar diagonala sa este de 4.8 inch. Dacă sunteți perfecționiști și atenți la detalii, aflați că din moment ce rigla e alininata cu partea de jos a telefonului și punctul zero e deasupra marginii inferioare a lui Galaxy S III, de fapt lungimea este de 135 mm.

Continuând calculele, ecranul are o lungime de 10.5 cm și o lățime de 5.9 cm, deci diagonala e în jur de 12 cm, ceea ce transformat în inch inseana 4.74 inch, cam aceeași mărime ca HTC One X. Toate aceste calcule se bazează strict pe rigla ca punct de reper și ca de obicei vă sfătuiesc să luați această imagine ca un zvon și nu ca o fotografie 100% reală. Observați ca telefonul e în continuare rotunjit, ca și modelele scăpate săptămâna trecută și are și butonul fizic Home.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×