Încă o metodă a de pune aplicaţii Google pe Huawei Mate 30 a apărut... şi nu e chiar sigură

3.497 ori
<b>Încă o metodă a de pune aplicaţii Google pe Huawei Mate 30 a apărut... şi nu e chiar sigură</b>O a treia metodă de a pune aplicaţiile Google pe Huawei Mate 30 a apărut şi pare să fie incomodă. Implică un soi de emulator sau soluţie de tip "virtual machine" şi în completarea primelor două. Posibil să fie oprită la fel de rapid

O a treia metodă de a pune aplicaţiile Google pe Huawei Mate 30 a apărut şi pare să fie incomodă. Implică un soi de emulator sau soluţie de tip "virtual machine" şi în completarea primelor două. Posibil să fie oprită la fel de rapid.

Huawei Mate 30

În momentul de față Huawei stă cu cel mai nou flagship fără aplicaţii Google instalate. Întâi apăruse aplicaţia LZPlay care îţi permitea să instalezi tot ce era nevoie în câteva minute, dar a fost ştearsă rapid. A doua metodă a fost de a da restore pe terminalul tău unui backup software al cuiva care folosise şi instalase LZPlay, dar aici apăreau multe riscuri, pentru că apăruseră ROM-uri dubioase.

Huawei Mate 30

Ei bine, a apărut şi a treia metodă, care implică VMOS. Acesta este un Virtual Machine Operating System, care instalează un simulator de OS pe Android. Astfel, poţi rula încă o instalare de Android pe Mate 30, una cu serviciile şi aplicaţiile Google. Aşa ceva e comun pe Windows, unde lumea foloseşte un virtual machine pentru a instala un alt OS, ca Linux sau Mac OS.

Odată ce ai pus VMOS pe Huawei Mate 30 poţi instala uşor încă un Android cu aplicaţii Google. Problema e că nu ai Netflix şi nici Google Pay, dar alte aplicaţii merg OK. O altă problemă ce apare e că va creşte dramatic timpul de încărcare şi deschidere pentru aplicaţii. Se vede asta şi în clipul de mai suss. Sunt şi vulnerabilităţi faţă de o instalare nativă.

Lipsa de SafetyNet e o mare problemă în acest caz... Dacă din întâmplare aveţi un Mate 30 şi vă simţiţi curajoşi, găsiţi VMOS aici şi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×