Cât de greu e de fapt să pui aplicaţii Google pe Huawei Mate 30 Pro? Iată răspunsul (Video)

3.142 ori
<b>Cât de greu e de fapt să pui aplicaţii Google pe Huawei Mate 30 Pro? Iată răspunsul (Video)</b>De câteva săptămâni Huawei stă sub spectrul lipsei de aplicaţii Google de pe Mate 30 Pro, lucru confirmat la debutul telefonului joia trecută. Se pare că va trebui să instalăm chiar noi aplicaţiile, dar oare cât de greu e să faci acest

De câteva săptămâni Huawei stă sub spectrul lipsei de aplicaţii Google de pe Mate 30 Pro, lucru confirmat la debutul telefonului joia trecută. Se pare că va trebui să instalăm chiar noi aplicaţiile, dar oare cât de greu e să faci acest lucru? Cei de la 9to5google au vrut să răspundă la întrebare şi mai jos avem un soi de tutorial.

Primul gând a fost că vei lua APK-urile de pe APKMirror sau alt site de gen, dar nu e chiar aşa. Ai nevoie de versiuni la zi şi de library-uri şi framework aferent. Procesul prezentat de 9to5google durează câteva minute şi nici măcar nu trebuie să fii vreun expert. Sursa a speculat şi că pe viitor am putea vedea angajaţii din magazinele operatorilor şi pe cei de la retaileri care îţi vor realiza fix acest tutorial, sau vor instala aplicaţiile în faţa ta.

Să revenim totuşi la procedeul cel simplu. Trebuie doar să intri pe acest site şi să descarci un installer (apeşi pe butonul mare şi albastru), care îţi aduce tot pachetul de framework-uri Google Services. Installerul va instala toate fişierele necesare şi când a terminat cu bazele procesului, va instala şi Google Play Store. Dai un restart apoi, te loghezi în contul Google şi voila! ai un telefon ca toată lumea, cu Android cu Google Play.

Descarci apoi Google Maps, YouTube, Gmail şi restul. Problemele cu aplicaţiile acestea s-ar rezolva cu restarturi ale telefonului, asta dacă apar probleme. Având în vedere cât de simplu e tot, nu cred că mai trebuie să ne facem griji legat de lipsa lui Google Play Services pe Mate 30 Pro.

Lucrurile s-ar simplifica şi mai mult cu un QR Code inclus pe cutie sau în pachet care să înceapă downloadul pentru tine. Pe de altă parte Google poate oricând bloca funcţionarea serviciilor sale pe telefoanele neautorizate, chiar dacă acestea au instalate aplicaţiile, deci un pericol tot există. Sperăm să nu se ajungă aici totuşi, pentru că utilizatorul ar fi cel care are de suferit, nu doar Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×