Huawei oferă posibilitatea de a debloca bootloader-ul pe Mate 30, facilitând astfel instalarea serviciilor Google

3.213 ori
<b>Huawei oferă posibilitatea de a debloca bootloader-ul pe Mate 30, facilitând astfel instalarea serviciilor Google</b>Deși în cadrul evenimentului de acum două zile cei de la Huawei nu au adus aminte de Google nici măcar o secundă, aveam să aflăm ulterior prin intermediul unui interviu faptul că într-adevăr terminalele Mate 30 nu oferă serviciile

Deși în cadrul evenimentului de acum două zile cei de la Huawei nu au adus aminte de Google nici măcar o secundă, aveam să aflăm ulterior prin intermediul unui interviu faptul că într-adevăr terminalele Mate 30 nu oferă serviciile și aplicațiile Google la pachet. Ne-a fost prezentată alternativa AppGallery și ieri am aflat chiar despre o alternativă la Google Assistant numită cum altfel decât Huawei Assistant.

Totodată am descoperit că Huawei ar fi pregătită să ofere aplicațiile din suita Google printr-o simplă actualizare software OTA pe telefoanele sale, asta dacă SUA se răzgândește și mai îmblânzește interdicțiile. Șansele de a se întâmpla fix acest scenariu în următoarea perioada sunt foarte mici astfel că ne întoarcem la ideea de a instala serviciile și aplicațiile Google manual pe Mate 30.

Acest proces devine oarecum mai ușor astăzi ca urmare a declarației sosite din partea CEO-ului Huawei. Tot în cadrul unui interviu acesta a spus că Mate 30 și Mate 30 Pro vor veni cu un bootloader ce poate fi deblocat. Ce înseamnă asta este că hackerii vor avea mai puțin de muncă în procesul de instalare a suitei Google pe terminale. Totuși, pentru un utilizator de rând lucrurile nu vor fi chiar atât de ușoare precum par la prima vedere..

Vedeți mai sus și un clip în care Huawei Mate 30 Pro rulează serviciile Google, video ce provine din Thailanda din partea unui cont de YouTube ce activează în zona tech și care a pus mâna pe o unitate de teste. Oricâte astfel de tweak-uri s-ar găsi, multă lume va evita achiziția lui Mate 30, asta în situația în care va ajunge cândva în magazine pe plan european.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×