Inca o ruda pentru HTC Sensation, de aceasta data cu LTE: HTC Raider 4G, varianta asiatica a lui Holiday?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.464 ori
<b>Inca o ruda pentru HTC Sensation, de aceasta data cu LTE: HTC Raider 4G, varianta asiatica a lui Holiday?</b>Se pare ca HTC Sensation a fost cu adevarat un rival pe masura lui Samsung Galaxy S II, deoarece acest model primeste la fel de multe handseturi "gemene" ca si rivalul de la Samsung. Astfel, dupa Sensation XE cu sistem audio Beats aflam ca va exista si un...

Se pare ca HTC Sensation a fost cu adevarat un rival pe masura lui Samsung Galaxy S II, deoarece acest model primeste la fel de multe handseturi "gemene" ca si rivalul de la Samsung. Astfel, dupa Sensation XE cu sistem audio Beats aflam ca va exista si un model HTC Raider 4G, adica un noi de Sensation cu LTE.

Designul lui Raider nu aduce deloc cu al lui Sensation, trebuie mentionat acest lucru din start, astfel ca daca ne luam dupa ultimele scapari, acest model aminteste mai degraba de HTC Holiday. Terminalul Raider va debuta in Asia, unde va opera in reteaua LTE a operatorilor sud-coreeni, atingand o viteza de download de 100 Mbps si upload de 50 Mbps.

In ce priveste lista de dotari, smartphone-ul se va folosi de un display qHD de 4.5 inchi, Android 2.3 si un procesor dual core de 1.5 GHz, plus 1 GB RAM si 16 GB memorie interna. Android va fi insotit de interfata HTC Sense 3.0, iar Raider va mai veni cu o camera de 8 megapixeli, o camera frontala de 1.3 megapixeli si suport WiFi si Bluetooth 3.0. E foarte probabil sa vedem acest model in SUA si Europa sub numele de Holiday, asta daca nu va suferi alt rebranding.

Inca o ruda pentru HTC Sensation, de aceasta data cu LTE: HTC Raider 4G, varianta asiatica a lui Holiday?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×