UHANS S1: Design de iPhone 4, în varianta mai mare şi cu sticlă 2.5D

Autor:  | Publicat în:  UHANS 944 ori
<b>UHANS S1: Design de iPhone 4, în varianta mai mare şi cu sticlă 2.5D</b>Putem compara acest UHANS S1 cu un iPhone 4 sau cu un model Xperia Z din vremurile când Sony încă mai impresiona cu designul pe bază de sticlă. Ce e cert e că S1 vine cu dublă faţetă din sticlă, având un panou 2.5D în faţă şi unul în spate

Putem compara acest UHANS S1 cu un iPhone 4 sau cu un model Xperia Z din vremurile când Sony încă mai impresiona cu designul pe bază de sticlă. Ce e cert e că S1 vine cu dublă faţetă din sticlă, având un panou 2.5D în faţă şi unul în spate, iar între ele se află o ramă metalică solidă.

E drept că toată această sticlă e magnet de amprente şi grăsime şi nu ştim să primim vreo protecţie specială gen Gorilla Glass, sau cel puţin specificaţiile oficiale nu o menţionează. Model cu diagonală de 5 inch, acest "iPhone 4 mai mare" reuşeşte să nu fie alunecos şi are o construcţie robustă. E uşor de utilizat cu o singură mână, iar panourile din sticlă sunt uşor curbate pe margini, pentru un efect vizual arătos.

UHANS S1 măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 153 de grame, adică e aproape identic ca dimensiuni cu Samsung Galaxy A5 (2016), acela fiind cu 2 grame mai greu, dar având aceeaşi talie. Nu e chiar un lucru flatant, pentru că A5 cel nou are diagonală de 5.2 inch. Butoanele oferă feedback bun, iar la o privire mai atentă am găsit şi un defect: există o mică breșă între rama metalică şi sticla ecranului aproape de zona SIM tray-ului.

Cu toate acestea, telefonul e unul arătos, cu materiale premium, dar rămâne problema amprentelor şi a acelui gol.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×