Unde-i Nokia?! Noi modele Windows Phone isi fac aparitia: HTC Ultimate, HTC Radar 4G si Samsung Haden

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 831 ori
<b>Unde-i Nokia?! Noi modele Windows Phone isi fac aparitia: HTC Ultimate, HTC Radar 4G si Samsung Haden</b>De parca debutul recent al lui HTC Titan si Radar nu ar fi fost de ajuns (sau al noilor modele Samsung Focus), iata ca descoperim existenta unor noi terminale cu Windows Phone Mango la bord. Nu va faceti iluzii, aici nu este vorba despre o galerie de...

De parca debutul recent al lui HTC Titan si Radar nu ar fi fost de ajuns (sau al noilor modele Samsung Focus), iata ca descoperim existenta unor noi terminale cu Windows Phone Mango la bord. Nu va faceti iluzii, aici nu este vorba despre o galerie de imagini sau de specificatii, ci pur si simplu de o scurgere de informatii pe baza unui tabel ce include numele nou-venitilor.

Nici urma de Nokia din pacate printre aceste noutati cu Mango OS la bord... HTC Ultimate, HTC Radar 4G si Samsung Haden sunt terminalele care vor mari portofoliul Microsoft de device-uri cu WP7. HTC Ultimate a fost initial un concept al fanilor din anul 2010, iar in mod ironic acel model rula Android, dar avem aici de-a face doar cu o coincidenta de nume. In cel mai rau caz, acesta va fi un HTC Titan rebranduit pentru AT&T, in cel mai bun... un model total nou.

HTC Radar 4G este cel mai probabil versiunea HSPA+ a americalor pentru modelul Radar normal, lansat la Londra cu cateva saptamani in urma. In ce il priveste pe Samsung Haden, ne asteptam aici la un slider portrait in stilul lui Dell Venue Pro, iar acest format inedit nu poate decat sa ne bucure, stricand monotonia designurilor asemanatoare din universul Windows Phone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×