Încă o sursă confirmă colaborarea MediaTek - Samsung, de această dată un director MediaTek aflat în România!

1.614 ori
<b>Încă o sursă confirmă colaborarea MediaTek - Samsung, de această dată un director MediaTek aflat în România!</b>Prezent în cadrul evenimentului MediaTek de ieri, Arthur Wang - Senior Director al MediaTek, a răspuns și unor întrebări puse de către publicația Lab501, răspunsul la una dintre acestea fiind cu adevărat interesant. Este vorba despre întrebarea ce

Scriam cu câteva zile în urma legat despre faptul că MediaTek i-ar putea aveai pe cei de la Samsung drept clienţi, urmând a include chipseturi pe terminalele lor midrange sau entry level de la anul. Ei bine atunci informaţia venea de la directorul MediaTek, printr-o scăpare, iar acum un alt oficial MediaTek o confirmă în cadrul unui interviu acordat celor de la Lab501 la un eveniment local.

Prezent la lansarea telefonului Allview P9 Energy în ţara noastră, Arthur Wang, Senior Director MediaTek a acordat acest interviu celor de la Lab51. Ei au întrebat dacă se pot oferi mai multe detalii despre colaborarea cu Samsung, la care oficialul a răspuns că "nu pot oferi informaţii despre produse care nu au fost încă anunţate de partenerii noştri". Este a doua oară într-o săptămână când cineva de la MediaTek se referă la Samsung ca la un partener, indiciu clar că ni se pregăteşte ceva.

Discuţii despre această colaborare există de ceva vreme, mai ales după creşterea celor de la MediaTek în ultimii ani, faptul că livrează performanțe bune la preţuri mai accesibile decât Qualcomm şi la prezenţa lor puternică pe piaţa din China, acolo unde Samsung duce lupte grele în ultimii ani. Având în vedere parteneriate ca și cel dintre Intel şi Rockchip, asocierea Samsung şi MediaTek formează un nou pol al procesoarelor interesant de urmărit în zona asiatică şi nu numai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×