Încă un "Galaxy Note": Huawei Ascend D2 rulează Android Jelly Bean, are ecran de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.143 ori
<b>Încă un "Galaxy Note": Huawei Ascend D2 rulează Android Jelly Bean, are ecran de 5 inch</b>Se intensifică bătălia pe piața phableturilor și dacă HTC a prezentat deja un model atractiv cu ecran de 5 inch, nici Huawei nu sta degeaba. Compania chineză a adus la lumina zilei terminalul cu ecran de 5 inch Huawei Ascend D2, un model cu Android...

Se intensifică bătălia pe piața phableturilor și dacă HTC a prezentat deja un model atractiv cu ecran de 5 inch, nici Huawei nu sta degeaba. Compania chineză a adus la lumina zilei terminalul cu ecran de 5 inch Huawei Ascend D2, un model cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat.

D2 a fost prezentat în China deocamdată și suporta o rezoluție HD, iar handsetul e rival direct cu Galaxy Note II, HTC J Butterfly, LG Optimus Vu 2 și Oppo Find 5, acesta din urmă fiind chiar un model chinez de 5 inch. Revenind la noul venit Huawei, el este dotat cu un procesor quad core de 1.5 GHz, cel mai probabil unul produs in house de către Huawei (chipset K3V). Alte dotări includ o cameră de 13 megapixeli în partea din spate, o cameră frontală de 1.3 megapixeli și o baterie de 3000 mAh.

Ascend D2 va fi lansat în magazine la începutul anului 2013 și va fi considerat flagshipul Huawei pentru anul viitor. Dacă prima imagine de mai sus este reală și acela este Huawei Ascend D2, pot spune că el seamănă puțin prea mult pentru binele sau cu Samsung Galaxy Note II. îi vom vedea pe cei de la Samsung dând pe cineva în judecată pentru copiere vreodată, oare?

Huawei Ascend D2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×