Încă un model Samsung din Seria A ajunge pe web; Samsung SM-A700 (Galaxy A7) e un handset dual SIM cu ecran de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.880 ori
<b>Încă un model Samsung din Seria A ajunge pe web; Samsung SM-A700 (Galaxy A7) e un handset dual SIM cu ecran de 5.5 inch</b>După Samsung Galaxy A5, iată că azi aflăm detalii despre Samsung Galaxy A7, ajuns pe web sub forma unui device cu nume de cod SM-A700. Acesta a fost listat de către Zauba.com, un importator și exportator din India. &nbsp; Avem de-a face cu un...

După Samsung Galaxy A5, iată că azi aflăm detalii despre Samsung Galaxy A7, ajuns pe web sub forma unui device cu nume de cod SM-A700. Acesta a fost listat de către Zauba.com, un importator și exportator din India.

Avem de-a face cu un phablet de 5.5 inch aici, unul cu rezoluție HD, două sloturi SIM și suport LTE. Galaxy A7 va sosi doar pe anumite piețe și va costa undeva între 450 și 500 de dolari. Telefonul adopta o construcție metalică, cel puțin in zona laterală și întreaga Serie A va fi cumva înrudită și inspirată din Galaxy Alpha. Până acum cunoaștem pe lângă Galaxy A7 încă două handseturi din această serie.

îl avem pe midrange-ul A5, dar și pe un presupus A3, cu un ecran qHD, procesor quad core și 1 GB RAM. Acesta ar putea fi începutul unei linii de design Samsung, care dacă are succes s-ar putea extinde și la gama Galaxy S, zic eu. Toate modelele din seria A vor avea Android KitKat la bord și vor include metal în sasiu într-un mod sau altul.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×