BlackBerry Înregistrează peste 200.000 unități vândute ale smartphone-ului Passport

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.158 ori
<b>BlackBerry Înregistrează peste 200.000 unități vândute ale smartphone-ului Passport</b>După debutul oficial al lui BlackBerry Passport ce a avut loc în această săptămână, iată că astăzi aflăm și primele cifre cu privire la numărul de unități vândute de către compania canadiană. Potrivit primelor informații, aflăm că...

După debutul oficial al lui BlackBerry Passport ce a avut loc în această săptămână, iată că astăzi aflăm și primele cifre cu privire la numărul de unități vândute de către compania canadiană. Potrivit primelor informații, aflăm că 200.000 terminale BlackBerry Passport au fost vândute în aproximativ 16 ore.

în timp ce stocul de terminale BlackBerry Passport a fost epuizat în doar 6 ore pe site-ul BlackBerry, pe Amazon a durat ceva mai mult ca device-urile să fie cumpărate în totalitate, mai precis 10 ore. După cum am aflat, prețul lui BlackBerry Passport este de 599$, preț ce se aplică pentru US.

Din câte putem observa, ciudatul terminal pătrățos Passport este unul dintre cele mai bine dotate smartphone-uri ale companiei din ultimul timp, acesta oferind un display IPS LCD de 4.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli cu stabilizare optică și o baterie de 3.450 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×