Încă un tableto-telefon după Galaxy Note: Lenovo LePad S2005, cu ecran de 5 inch

1.747 ori
<b>Încă un tableto-telefon după Galaxy Note: Lenovo LePad S2005, cu ecran de 5 inch</b>Se pare că Samsung Galaxy Note a fost doar începutul, iar acum alt tableto-telefon își face apariția direct din China: Lenovo LePad S2005. și acest device vine cu un ecran de 5 inch și se pare că lumea a uitat de mai bătrânul Dell Streak, care a...

Se pare că Samsung Galaxy Note a fost doar începutul, iar acum alt tableto-telefon își face apariția direct din China: Lenovo LePad S2005. și acest device vine cu un ecran de 5 inch și se pare că lumea a uitat de mai bătrânul Dell Streak, care a dat startul acestui trend ce a luat o pauză imediat după modelul Dell.

Aflați că LePad S2005 va fi vândut sub numele de IdeaTab la nivel internațional și vine cu Android 2.3.5, un display de 5 inchi și rezoluție de 800 x 480 pixeli, o dezamăgire, în comparație cu display-ul de pe Galaxy Note. Dotările acestui hibrid includ și un procesor Qualcomm dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura 1080p și o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

Bateria device-ului este de 1680 mAh, iar LePad S2005 va incorpora și un port microUSB, port microHDMI și conectivitate HSPA+. Toate acestea vor fi găsite într-un gadget cu o grosime de doar 9.95 mm, cântărind 198 de grame. Deocamdată nu avem vreun preț sau vreodată de lansare, iar dacă acest produs se poziționează bine, el ar putea da bătăi de cap lui Note. O singură nelămurire am: vine cu stylus acest LePad.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×