Televizorul Apple iTV, cu un pas mai aproape de realitate; Numele său de cod descoperit În iOS 5.1

1.710 ori
<b>Televizorul Apple iTV, cu un pas mai aproape de realitate; Numele său de cod descoperit În iOS 5.1</b>Se pare că toate acele speculații despre televizorul Apple iTV, apărute în biografia lui Steve Jobs au fost reale. Acum avem un indiciu solid cu privire la televizorul produs de gigantul din Cupertino: în codul lui iOS 5.1 beta a fost găsit un nume...

Se pare că toate acele speculații despre televizorul Apple iTV, apărute în biografia lui Steve Jobs au fost reale. Acum avem un indiciu solid cu privire la televizorul produs de gigantul din Cupertino: în codul lui iOS 5.1 beta a fost găsit un nume de cod care pare că ar corespunde lui Apple iTV.

Există totuși și posibilitatea ca noul produs Apple să fie de fapt o generație modernă de set top box și nu HDTV-ul despre care se vorbea în ultima vreme. în acest moment avem doar codul J33 și nici urmă de specificații. Dacă nu este cazul să vedem un TV, atunci vom vedea un nou Apple TV box, cu chipset dual core, care să permită playback 1080p HD și care ar putea include și suport Siri, binevenit pe acest device.

Apple J33

între timp, observăm mutări în taberele rivale, iar concurenta Apple deja a început să scadă prețul la set top box-uri. Apple TV 2 ar putea să includă funcții în plus, care să justifice prețul de 99 de dolari, asta dacă se va mai aplica aceast suma. Uitați-vă numai la accesoriul Roku, cu preț de pornire de 50 de dolari. Dacă vreți și o scurtă recapitulare a numelor de cod găsite până acum în iOS, aflați că N94 era iPhone 4S, K48 era primul iPad, iar cu o săptămână în urmă a fost găsit și J2, un nou iPad misterios. iPad 2 în versiunea CDMA era K95, iar acum acest misterios J33 ne dă de gândit. Televizor sau Apple TV set top box nou?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×