Inca un telefon 4G descoperit: LG pregateste un handset Android cu suport LTE

Autor:  | Publicat în:  LG 1.158 ori
<b>Inca un telefon 4G descoperit: LG pregateste un handset Android cu suport LTE</b>Ceea ce vedeti mai jos este o premiera, cel putin pentru producatorul LG: un telefon Android cu suport pentru conectivitate LTE. Imaginea a aparut pe web printr-o sursa a celor de la Engadget si se pare ca acest misterios model va fi lansat initial prin...

Ceea ce vedeti mai jos este o premiera, cel putin pentru producatorul LG: un telefon Android cu suport pentru conectivitate LTE. Imaginea a aparut pe web printr-o sursa a celor de la Engadget si se pare ca acest misterios model va fi lansat initial prin operatorul american Verizon.

Din pacate, imaginea nu a venit insotita de specificatii, deci terminalul ramane la fel de misterios, cu exceptia detaliilor pe care le putem observa. Printre ele se numara camera HD din partea din spate a acestui model, iar speculatiile afirma ca aceasta ar fi capabila de captura 720p sau chiar 1080p. Trebuie mentionat ca Verizon a promis nu mai putin de 6 telefoane LTE pentru primul semestru al anului viitor.

Acest handset LG ar putea face parte din prima salva de smartphone-uri cu suport pentru acest tip de conectivitate 4G. Designul acestui model aduce putin cu al unui iPhone, in special in partea frontala, unde descoperim si o camera pentru videoconvorbiri. Mai mentionam si ca handsetul LTE, asemeni noilor modele LG, va suporta DLNA, care ii va permite sa afiseze pe televizoarele compatibile continuturi video, audio sau foto.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×