Inca un telefon 4G descoperit: LG pregateste un handset Android cu suport LTE

Autor:  | Publicat în:  LG 1.169 ori
<b>Inca un telefon 4G descoperit: LG pregateste un handset Android cu suport LTE</b>Ceea ce vedeti mai jos este o premiera, cel putin pentru producatorul LG: un telefon Android cu suport pentru conectivitate LTE. Imaginea a aparut pe web printr-o sursa a celor de la Engadget si se pare ca acest misterios model va fi lansat initial prin...

Ceea ce vedeti mai jos este o premiera, cel putin pentru producatorul LG: un telefon Android cu suport pentru conectivitate LTE. Imaginea a aparut pe web printr-o sursa a celor de la Engadget si se pare ca acest misterios model va fi lansat initial prin operatorul american Verizon.

Din pacate, imaginea nu a venit insotita de specificatii, deci terminalul ramane la fel de misterios, cu exceptia detaliilor pe care le putem observa. Printre ele se numara camera HD din partea din spate a acestui model, iar speculatiile afirma ca aceasta ar fi capabila de captura 720p sau chiar 1080p. Trebuie mentionat ca Verizon a promis nu mai putin de 6 telefoane LTE pentru primul semestru al anului viitor.

Acest handset LG ar putea face parte din prima salva de smartphone-uri cu suport pentru acest tip de conectivitate 4G. Designul acestui model aduce putin cu al unui iPhone, in special in partea frontala, unde descoperim si o camera pentru videoconvorbiri. Mai mentionam si ca handsetul LTE, asemeni noilor modele LG, va suporta DLNA, care ii va permite sa afiseze pe televizoarele compatibile continuturi video, audio sau foto.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×