iPhone depaseste BlackBerry in vanzari trimestriale pentru prima oara: 15.4 milioane de unitati pentru Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.099 ori
<b>iPhone depaseste BlackBerry in vanzari trimestriale pentru prima oara: 15.4 milioane de unitati pentru Apple</b>Apple a realizat o noua performanta, depasind pentru prima oara rivalii de la RIM (producatorul lui BlackBerry) la capitolul vanzari trimestriale. Astfel, aflam de la Strategy Analytics ca gigantul din Cupertino a vandut 15.4 milioane de iPhone-uri in...

Apple a realizat o noua performanta, depasind pentru prima oara rivalii de la RIM (producatorul lui BlackBerry) la capitolul vanzari trimestriale. Astfel, aflam de la Strategy Analytics ca gigantul din Cupertino a vandut 15.4 milioane de iPhone-uri in ultimele 3 luni, in vreme ce BlackBerry-urile au atins vanzari de doar 12.3 milioane unitati.

Nokia ramane in continuare pe primul loc, in privinta smartphone-urile vandute in trimestrul trecut, cu 26.5 milioane de unitati. Aceste cifre fac cu atat mai usturatoare comentariile recente ale lui Steve Jobs cu privire la starea companiei RIM. Creierul Apple a declarat ca nu crede ca firma canadiana va recupera handicapul pe care il are acum fata de Apple si ca ar trebui sa faca trecerea la productia de software, in loc de hardware.

iOS a fost citat drept reteta succesului, desi sinceri sa fim suntem destul de incantati de ce a reusit compania QNX sa produca pentru tabletul BlackBerry PlayBook si aici ne referim la sistmeul sau original de operare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×