Încă un telefon Sony: Xperia Sola primește trademark-ul În SUA și Europa

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.083 ori
<b>Încă un telefon Sony: Xperia Sola primește trademark-ul În SUA și Europa</b>După săptămâni în care Xperia U, Xperia S și Xperia P au fost capete de afiș pe toate blogurile de specialitate, este rândul unui nou terminal să își facă apariția. Sony tocmai a obținut trademark-ul pentru numele Xperia Sola, care se...

După săptămâni în care Xperia U, Xperia S și Xperia P au fost capete de afiș pe toate blogurile de specialitate, este rândul unui nou terminal să își facă apariția. Sony tocmai a obținut trademark-ul pentru numele Xperia Sola, care se aplică în Europa și SUA. E neclar încă ce fel de telefon va fi acesta, dar în rândurile de mai jos găsiți câteva teorii.

Cel mai probabil acesta va fi un smartphone Android sau poate unul dintre modelele lansate deja, dar cu rebranding. Pentru cei care cred că Sony nu va lansa niciodată un device Windows Phone, ei bine la un moment dat exista un Sony Xperia cu Windows Mobile la bord, modelul X1, deci se poate colabora cu Microsoft, în ciuda rivalitatii pe piața de console de gaming. Cu 2 ani în urmă circula pe web o imagine cu un prototip de handset Sony Ericsson cu Windows Phone, așa-numitul Julie, dar acesta a fost anulat în cele din urmă.

Vom afla în mod sigur care sunt planurile Sony la MWC 2012, unde vă vom oferi și o experiență hands-on cu cele mai noi telefoane ale producătorului asiatic. Până atunci sper să se adeverească speculațiile conform cărora se lucrează la un nou PSP Phone, un așa-zis Xperia Play 2 sau Xperia X. Voi ce așteptări aveți de la seria Xperia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×