Mutare de marcă de la Microsoft la Amazon: pleacă dezvoltatorul șef Windows Phone, Brandon Watson

1.196 ori
<b>Mutare de marcă de la Microsoft la Amazon: pleacă dezvoltatorul șef Windows Phone, Brandon Watson</b>Amazon va câștiga un atuu important în echipa sa de dezvoltatori, cooptându-l pe Brandon Watson, dezvoltatorul șef Windows Phone de la Microsoft. Acesta va părăsi compania din Remond de pe 6 februarie și se va alătura echipei Amazon, unde va fi...

Amazon va câștiga un atuu important în echipa sa de dezvoltatori, cooptându-l pe Brandon Watson, șef al echipei ce se ocupă de experiența developerilor legat Windows Phone, la Microsoft. Acesta va părăsi compania din Remond de pe 6 februarie și se va alătura echipei Amazon, unde va fi director al secțiunii Kindle Cross Platform.

Brandon va lucra la dezvoltarea de produse software Kindle și aplicații pentru toate canalele third party și first party. Acestea vor include și aplicații Windows Phone și Windows 8 Kindle, cu care probabil fostul membru Microsoft e deja familiarizat. Deocamdată Microsoft nu are un înlocuitor pentru acest angajat și nu a comentat asupra acestei mutări, mai mult decât pentru a o confirma și a-l felicita pe Watson pentru activitatea depsua în ultimii ani.

Rețineți că plecarea din echipa Windows Phone a devenit un trend recent, după ce MS a mai pierdut câțiva specialiști în ultimele luni. Aflați și că există un precedent de transfer MS - Amazon, Mike Nash, fost vicepreședinte al secțiunii Windows Corporate, care acum lureaza la Amazon tot în secțiunea software. Oare ce cauzează această migrație? Să pregătească oare creatorul lui Kindle și un smartphone la fel de atractiv?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×