Încă un terminal Lumia nou Își face apariția la FCC, sub numele de cod RM-1090; Este un model dual SIM

Autor:  | Publicat în:  Nokia 999 ori
<b>Încă un terminal Lumia nou Își face apariția la FCC, sub numele de cod RM-1090; Este un model dual SIM</b>Iată că azi descoperim un nou terminal Lumia, care a ajuns la FCC, sub numele de cod RM-1090. E vorba despre un handset dual SIM care vine cu obișnuitele dotări ca Bluetooth LE, WiFi și suport pentru cele mai populare frecvente telecom. &nbsp; Acest...

Iată că azi descoperim un nou terminal Lumia, care a ajuns la FCC, sub numele de cod RM-1090. E vorba despre un handset dual SIM care vine cu obișnuitele dotări ca Bluetooth LE, WiFi și suport pentru cele mai populare frecvente telecom.

Acest handset vine cu o baterie de tip BL-L4A și măsoară 139.9 mm în lungime și 71.1 mm în lățime, ceea ce înseamnă că e identic ca dimensiuni cu Lumia 830 și ar avea un display de  5 inch. Acest nume de cod, RM-1090 apărea și în statisticile celor de la AdDuplex pe luna august 2014, la acea vreme telefonul fiind depistat în China și Taiwan, cu un ecran cu rezoluție de 960 x 540 pixeli.

Documentele oficiale pentru noul venit au fost depuse la birourile Microsoft din Beijing și e posibil să vedem o versiune modificată de Lumia 830 aici, destinată unui anumit operator. La fel cum Lumia 630 a fost relansat în China că Lumia 636 și 638, Lumia 830 ar putea avea aceeași soartă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×