Nexus 6 Își face apariția În cadrul unei animații marca Google; acesta rulează Android L

2.293 ori
<b>Nexus 6 Își face apariția În cadrul unei animații marca Google; acesta rulează Android L</b>Deja nu mai este un secret faptul că Nexus 6 va debuta oficial chiar luna aceasta, zvonul fiind confirmat chiar și de către publicația Wall Street Journal acum ceva timp. Cu toate că data acestei lansări este pentru moment necunoscută, astăzi dăm...

Deja nu mai este un secret faptul că Nexus 6 va debuta oficial chiar luna aceasta, zvonul fiind confirmat chiar și de către publicația Wall Street Journal acum ceva timp. Cu toate că data acestei lansări este pentru moment necunoscută, astăzi dăm peste un clip animat în care Nexus 6 își face apariția rulând Android L.

Din câte putem vedea, rând pe rând, caracterele animate își verifică telefoanele pentru a vedea care este acel device ce sună insistent. Surpriza vine din partea celui mai mic caracter care scoate din buzunar un device uriaș, mai precis un Nexus 6, terminal despre care am aflat că va sosi cu o diagonală de 5.9 inch.

Aflăm că sloganul acestei campanii derulate de Google este “Be together, not the same”, aceasta făcând referire la faptul că în lumea Android există atât terminale cu display-uri uriașe, cum este cazul lui Nexus 6, cât și device-uri compacte pe care le vedem în mâinile unor numeroși utilizatori. Ați alege un Nexus 6 luând în calcul diagonala sa de 5.9 inch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×