iPad Mini 3 și iPad Air 2 ar putea arăta astfel... dacă ar fi inspirate de iPhone 6

1.009 ori
<b>iPad Mini 3 și iPad Air 2 ar putea arăta astfel... dacă ar fi inspirate de iPhone 6</b>Designerul Martin Hajek și-a făurit reputația randând tot soiul de terminale mobile, în special modele Apple, cu o precizie uimitoare. El se bazează de obicei pe zvonuri și randează doar modele nelansate încă. Este și cazul imaginilor de mai...

Designerul Martin Hajek și-a făurit reputația randând tot soiul de terminale mobile, în special modele Apple, cu o precizie uimitoare. El se bazează de obicei pe zvonuri și randează doar modele nelansate încă. Este și cazul imaginilor de mai jos, care reprezintă noi modele iPad.

Martin are o abordare interesantă aici, imaginându-și că viitoarele tablete Apple vor adopta designul lui iPhone 6, inclusiv acele benzi din plastic în zona din spate. Tableta are și margini rotunjite și nu chiar în pantă cum aveau precedentele modele iPad. Butoanele de volum au formă de pilulă, iar butonul On/Off a rămas în zona superioară. Acest device arata ca un iPhone 6 Plus mai mare și primește și un blitz pentru cameră.

iPad Mini 3 și iPad Air 2 ar putea arăta astfel... dacă ar fi inspirate de iPhone 6

Vorbind de cameră, aceasta iese în afară carcasei, în relief, ca și în cazul noilor modele iPhone. De la iPad Mini încoace tabletele Apple au avut orificii numeroase și înclinate în zona difuzoarelor, dar acum numărul de orificii a scăzut, iar ele sunt perpendicular pe acea latură a tabletei. Cum vi se pare acest concept de iPad?

iPad Mini 3 și iPad Air 2 ar putea arăta astfel... dacă ar fi inspirate de iPhone 6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×