Nokia 9, Nokia 7 si Nokia 2 ar fi fost amânate până in 2018

1.726 ori
<b>Nokia 9, Nokia 7 si Nokia 2 ar fi fost amânate până in 2018</b>Cei care sperau să cumpere un Nokia 9 de Crăciun sau îi ia bunicii ultra accesibilul Nokia 2 în acest an, mai au de aşteptat se pare. HMD Global/Nokia ar fi decis să amâne 3 terminale care au tot scăpat în ultima vreme până în 2018. E vorba despre..

Cei care sperau să cumpere un Nokia 9 de Crăciun sau îi ia bunicii ultra accesibilul Nokia 2 în acest an, mai au de aşteptat se pare. HMD Global/Nokia ar fi decis să amâne 3 terminale care au tot scăpat în ultima vreme până în 2018. E vorba despre Nokia 2, Nokia 7 şi Nokia 9.

Nokia 2 a impresionat în scăpări prin bateria sa uriaşă, care vine în completarea unor dotări entry level. E genul de telefon care ar costa 100 de euro fără probleme. Nokia 7 ar veni ca mic upgrade pentru Nokia 6, primul telefon din noua epocă Nokia, care are deja în spate mai bine de jumătate de an de vânzări. Informaţiile despre amânarea trio-ului de telefoane vin de la o persoană bine conectată la lanţul de furnizori HMD.

Nokia 2, 7 şi 9 fac parte din valul 2 de terminale Nokia, care va fi lansat la început de 2018. Posibil să le vedem deci la CES sau MWC la anul. Nokia 9 va fi un flagship cu procesor Snapdragon 835 sau o versiune ulterioară de CPU şi ar trebui să aducă o cameră duală împrumutată de la Nokia 8. Nokia 9 păstrează muchiile curbate de la Nokia 8, iar HMD ar include de această dată un panou curbat din sticlă în spate pentru a facilita încărcarea wireless. Am văzut randări cu Nokia 9 si Nokia 2 aici.

Alte dotări pentru viitorul flagship includ până la 8 GB RAM, 64 GB stocare şi o cameră duală de 13 + 13 MP, cu optică Carl Zeiss, certificare IP68 şi scanner de iris. Despre Nokia 7 nu prea s-a vorbit până acum, dar ar putea fi un Nokia 6 cu ecran mai mare (poate de 6 inch) şi procesor Snapdragon 630 sau 660 chiar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×