Începând de astăzi, utilizatorii ce vor accesa site-urile Nokia vor fi redirecționați către o pagină specială Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Nokia 882 ori
<b>Începând de astăzi, utilizatorii ce vor accesa site-urile Nokia vor fi redirecționați către o pagină specială Microsoft</b>Deși în primele luni de la achiziția companiei Nokia de către gigantul IT Microsoft nu s-au văzut mari schimbări, iată că începând de seara trecută Microsoft a trecut la fapte, mai precis, site-urile Nokia au început a fi modificate astfel...

Deși în primele luni de la achiziția companiei Nokia de către gigantul IT Microsoft nu s-au văzut mari schimbări, iată că începând de seara trecută Microsoft a trecut la fapte, mai precis, site-urile Nokia au început a fi modificate astfel încât eventualii utilizatori ce accesează un link de tip nokia.ro să fie redirecționați mai apoi către o pagină specială Microsoft.

în timp ce la site-ul Nokia.ro încă se mai operează modificări, se pare că numeroase alte website-uri naționale au început a redirecționa utilizatorii către microsoft.com, lucru despre care aflăm prin intermediul userului qudsi de pe platforma Reddit.

După cum putem observa prin accesarea link-ului de mai sus, Microsoft îl afișează în prim plan pe Nokia Lumia 930, device flagship care a primit de curând un review și din partea noastră. Rămâne de văzut dacă într-adevăr Microsoft va mai realiza și alte schimbări asupra brandului Nokia, un zvon recent sugerând faptul că în viitor vom vedea terminale cu logo-ul Nokia by Microsoft.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×