Un telefon cu sonerie o melodie a lui Justin Bieber salvează un bărbat de atacul unui urs

1.185 ori
<b>Un telefon cu sonerie o melodie a lui Justin Bieber salvează un bărbat de atacul unui urs</b>Din ciclul "știri pe care nu vrem să le scriem", azi aflăm că Justin Bieber a salvat un bărbat de atacul unui urs. E vorba despre un rus de 42 de ani, atacat de un fioros urs brun, care a fost alungat de soneria telefonului victimei. &nbsp; Soneria...

Din ciclul "știri pe care nu vrem să le scriem", azi aflăm că Justin Bieber a salvat un bărbat de atacul unui urs. E vorba despre un rus de 42 de ani, atacat de un fioros urs brun, care a fost alungat de soneria telefonului victimei.

Soneria era chiar enervantă melodie "Baby", pusă pe handset că o glumă de catre nepoata bărbatului. știu că de obicei când te atacă un urs, una dintre metodele de a scăpa de el este să faci zgomot, folosind o cratiță, sau alte obiecte metalice pe care le ai la îndemână. Asta mă face să mă întreb ce fel de telefon avea bărbatul, câți decibeli atinge și ce unde sonore nefirești are "Baby" de gonește un urs.

Dacă se mai sperie un urs, maxim 2 (minim 6), atunci soneria Bieber va deveni salvatoare de vieți și ar putea fi transformată în aplicație pentru cei care se aventurează în păduri. Trăind într-o țară cu mii de urși ca România, ar fi o idee să începem să cumpărăm discografia lui Bieber de pe iTunes înainte să urcăm pe munte. Asta până ce întâlnim un urs tare de urechi... sau unul care apreciază "Baby"!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×