Începe beta testing-ul pentru Android 8.0 Oreo pe telefoanele Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.158 ori
<b>Începe beta testing-ul pentru Android 8.0 Oreo pe telefoanele Nokia</b>Cei de la HMD Global își respectă promisiunea cu privire la actualizarea terminalelor actuale Nokia din portofoliu la Android Oreo, primul pas de pe listă fiind dezvăluirea unui program de testare beta. Astfel, utilizatorii produselor menționate

HMD Global a anunţat debutul programelor beta de testare a lui Android 8.0 Oreo pe terminalele Nokia, iniţiativă tot mai des întâlnită în ultimii ani. Tot mai multe companii lansează programe de beta testing pentru a obţine cât mai rapid feedback pentru softurile lor şi să le oferi rapid publicului. Și Sony face acest lucru de 2-3 ani, dar și HTC. 

Cât despre iniţiativa asociată Nokia, scopul este de a aduna laolaltă entuziaşti, fani şi persoane care sunt pasionate să utilizeze cel mai nou software disponibil pe terminalele Android. Nokia 8 inaugurează peroada de beta testing, posesorii săi putându-se înscrie în program. Vă veţi putea înscrie aici, cu cont Facebook, Google sau contul special Nokia.

Va trebui să vă înregistraţi şi să vă validaţi terminalul prin numărul IMEI şi apoi veţi primi softul beta over the air. Build-ul cel mai recent va sosi la posesorii de modele Nokia 8 în termen de 12 ore de la activare, sau puteţi să îi forţaţi sosirea intrând în "Settings>About Phone>System Updates". Pentru a partaja feedback-ul puteţi folosi aplicaţia preinstalată Feedback şi discuta experienţele cu alţi utilizatori în comunitatea de testeri Nokia.

Se poate solicita şi o revenire la Android 7.0 Nougat dacă vreţi să ieșiți din program. Android 8.0 Oreo vine cu funcţii precum mod Picture in Picture, notification dots, canale de notificări, Play Protect.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×