HMD Global dezvăluie faptul că Android P va sosi pe toate smartphone-urile Nokia actuale

3.081 ori
<b>HMD Global dezvăluie faptul că Android P va sosi pe toate smartphone-urile Nokia actuale</b>Deja am aflat faptul că cei de la HMD Global vor să aducă actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Nokia actuale până la finalul anului. Acum apare în ecuație o veste și mai inedită, aceea că aceste terminale vor bifa și actualizarea

De curând am aflat faptul că HMD Global va aduce actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru actualele smartphone-uri Nokia cu Android până la finalul anului, o veste de-a dreptul interesantă ținând cont că update-ul ajunge și pe modelul entry level Nokia 3. Acum descoperim că aceste terminale vor bifa și actualizarea la Android P anul viitor - informația fiind confirmată chiar de către finlandezi în cadrul unui eveniment de presă recent.

Aici se menționează că toate smartphone-urile Nokia cu Android din prezent se vor putea bucura de viitorul release OS până la sfârșitul anului 2018. Pe listă punem handset-urile Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 8, dar nu ar fi exclus să îl vedem și pe Nokia 2 în roadmap-ul de update.

Pe lângă vestea de față, HMD Global a mai anunțat faptul că noi smartphone-uri vor sosi în 2018, ajungându-se la un portofoliu total de 9-10 dispozitive cu Android. Cel mai așteptat este Nokia 9, terminal ce ne-ar putea oferi un display 18:9 de mari dimensiuni și un procesor Qualcomm de nouă generație! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×