HMD Global dezvăluie faptul că Android P va sosi pe toate smartphone-urile Nokia actuale

3.119 ori
<b>HMD Global dezvăluie faptul că Android P va sosi pe toate smartphone-urile Nokia actuale</b>Deja am aflat faptul că cei de la HMD Global vor să aducă actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Nokia actuale până la finalul anului. Acum apare în ecuație o veste și mai inedită, aceea că aceste terminale vor bifa și actualizarea

De curând am aflat faptul că HMD Global va aduce actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru actualele smartphone-uri Nokia cu Android până la finalul anului, o veste de-a dreptul interesantă ținând cont că update-ul ajunge și pe modelul entry level Nokia 3. Acum descoperim că aceste terminale vor bifa și actualizarea la Android P anul viitor - informația fiind confirmată chiar de către finlandezi în cadrul unui eveniment de presă recent.

Aici se menționează că toate smartphone-urile Nokia cu Android din prezent se vor putea bucura de viitorul release OS până la sfârșitul anului 2018. Pe listă punem handset-urile Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 8, dar nu ar fi exclus să îl vedem și pe Nokia 2 în roadmap-ul de update.

Pe lângă vestea de față, HMD Global a mai anunțat faptul că noi smartphone-uri vor sosi în 2018, ajungându-se la un portofoliu total de 9-10 dispozitive cu Android. Cel mai așteptat este Nokia 9, terminal ce ne-ar putea oferi un display 18:9 de mari dimensiuni și un procesor Qualcomm de nouă generație! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×