Începe campania HTC cu Robert Downey Jr: iată un prim clip inedit! (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.098 ori
<b>Începe campania HTC cu Robert Downey Jr: iată un prim clip inedit! (Video)</b>Campania globală HTC "Here&#39;s to Change", promovarea care îl implică pe actorul Robert Downey Jr. a început și o primă manifestare a sa este clipul de mai jos. Producătorul taiwanez a confirmat că a semnat un contract pe 2 ani cu actorul...

Campania globală HTC "Here's to Change", promovarea care îl implică pe actorul Robert Downey Jr. a început și o primă manifestare a sa este clipul de mai jos. Producătorul taiwanez a confirmat că a semnat un contract pe 2 ani cu actorul american.

Treaba sa este de a fi vedeta reclamelor HTC și mai important de atât, se pare că Robert Downey Jr. se va putea implica în procesul creativ pe care îl implică produse viitoare. Se pare că HTC ar fi alocat un miliard de dolari doar pentru această campanie și în același timp HTC este și sponsor oficial Champions League și UEFA Europa League.

Prima fază a campaniei "Here's to Change" va implica un clip de 2 minute care va fi difuzat de joi pe piețele cheie HTC. Ideea este că Downey Jr și alți actori să găsească diferite semnificații pentru inițialele HTC, în mini clipul din acest articol semnificația fiind "Humongos Tinfoil Catamaran" (uriaș vas din folie de aluminiu, dacă engleza mea nu mă înșeală). Interesant e că referirile la telefoane HTC vor fi foarte discrete și se merge mai mult pe ineditul situației și amuzament.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×