Numele iPhone 5S și iPhone 5C confirmate oficial de către surse de la Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.259 ori
<b>Numele iPhone 5S și iPhone 5C confirmate oficial de către surse de la Apple</b>Ultimele zvonuri din lumea iDevice-urilor indică o lansare a noului iPhone programată pentru dată de 10 iunie, iar blogul japonez Macotakara are confirmarea din partea unor surse de la Apple cu privire la numele noului handset. &nbsp; Se pare că...

Ultimele zvonuri din lumea iDevice-urilor indică o lansare a noului iPhone programată pentru dată de 10 iunie, iar blogul japonez Macotakara are confirmarea din partea unor surse de la Apple cu privire la numele noului handset.

Se pare că următorul flagship se va numi iPhone 5S, iar cel de buget va fi iPhone 5C, deși pentru o perioadă au circulat și numele iPhone 5G și iPhone Lite. Am văzut și ambalaje ajunse pe web cu inscripția iPhone 5C pe ele, deci situația e destul de clară. Am tot auzit teoria că particula "C" din iPhone 5C ar semnifica în acest caz "color", pentru varietatea de culoare a handsetului.

E posibil ca luna viitoare să aflăm mai multe, dacă evenimentul de pe 10 septembrie se confirmă. Un lucru e sigur: un iPhone de buget va face furori, chiar și la prețul nu atât de accesibil de 349 dolari la liber, cât se zvonește că va costa acest model. Să vedem care va fi prețul și la noi, dar să nu vă mirați dacă va fi de 2000 de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×