Începe nebunia camerelor triple: Oppo R17 Pro apare cu o cameră tripla în spate, 10 GB RAM

2.420 ori
<b>Începe nebunia camerelor triple: Oppo R17 Pro apare cu o cameră tripla în spate, 10 GB RAM</b>În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre momentul în care Apple şi Samsung vor face trecerea la camere triple în următorul an. Dacă de la Samsung ne aşteptam la aşa ceva, de Apple nu suntem prea siguri. În vreme ce ele şovăie să o ia pe ruta lui..

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre momentul în care Apple şi Samsung vor face trecerea la camere triple în următorul an. Dacă de la Samsung ne aşteptam la aşa ceva, de Apple nu suntem prea siguri. În vreme ce ele şovăie să o ia pe ruta lui Huawei P20 Pro, o face înainte Oppo, cu al său telefon Oppo R17 Pro, care tocmai a scăpat pe web.

Terminalul tocmai a apărut în randări oficiale, la pachet cu specificaţii de flagship veritabil. Oppo R17apare cu numele de cod PBEM00 şi PBET00 şi vine cu scanner de amprente integrat în ecran, dar vor fi şi variantele mai ieftine PAGM00 şi PAGT00, cu scanner de amprente în spate. Apoi vine Oppo R17 Pro, cu procesor Snapdragon 845 şi o cameră tripla cu orientare verticală.

Oppo R17 Pro

Acolo unde camera era plasată lateral pe Huawei P20 Pro, pe acest Oppo e integrată central, în spate. Observăm şi spatele cu acei gradienţi de culoare cameleonici a la Huawei. Se pare că telefonul va avea două versiuni: una high-end cu Snapdragon 845 şi până la 10 GB RAM şi 128 GB stocare şi una high midrange cu procesor Snapdragon 710.

Cât despre Oppo R17, el se mulţumeşte cu un procesor Snapdragon 670, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Are o cameră duală în faţă şi duală şi în spate, plus un breton discret în stil Oppo F9 şi F9 Pro, dar şi Essential Phone. Ecranul are diagonală de 6.3 inch şi rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli. Pe mine mă interesează mai mult Oppo R17 Pro totuşi şi dacă se concretizează acei 10 GB RAM sau nu...

Se pare că pe 15 august vor deveni oficiale atât modelele Oppo F9, cât şi cele R17.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×