Oppo R17 apare în fotografii reale; Ar putea împrumuta sistemul de autentificare facială 3D de la Find X

751 ori
<b>Oppo R17 apare în fotografii reale; Ar putea împrumuta sistemul de autentificare facială 3D de la Find X</b>Cei de la Oppo nu au terminat cu lansările pe această vară astfel că pregătesc în perioada următoare și prezentarea lui Oppo R17 și a variantei Oppo R17 Pro. Primele detalii despre aceste dispozitive sosesc astăzi când descoperim o fotografie

Compania chineză Oppo nu a terminat cu lansările din această vară și ne mai pregătește dispozitive interesante precum Oppo R17 și Oppo R17 Pro. Aceste smartphone-uri tocmai ce au bifat prima scăpare în online, asta după ce denumirile lor au fost zărite promovate în cadrul unui eveniment recent organizat de către firma chineză. Revenind la noul leak, acesta constă în certificare oferită de TENAA care dezvăluie look-ul noului duo.

Oppo R17

Ambele telefoane vor împărți același design și la prima vedere observăm că nu se schimbă prea multe lucruri la acest capitol, cel puțin în spate acolo unde setup-ul camerei rămâne același ca cel de pe Oppo R15. Nu este clar dacă un decupaj va fi regăsit în partea frontală, dar multe voci sugerează acest detaliu și pe deasupra chiar prezența sistemului de autentificare facială 3D inaugurat pe Oppo Find X.

Motivul pentru care este sugerat acest detaliu constă în faptul că telefonul de aici nu are nici un scanner de amprente vizibil, asta în situația în care toate modelele anterioare au oferit o asemenea dotare. Astfel singurele opțiuni valide rămân optarea pentru un scanner de amprente integrat în ecran, fie implementarea tehnologiei de scanare facială 3D.

Din păcate certificarea TENAA nu dezvăluie multe în afară de fotografia pe care o vedeți mai sus. Aflăm că dimensiunile telefonului Oppo R17 vor fi 156.7 x 74 x 7.9 mm și că acesta va oferi baterie de 3415 mAh, respectiv ecran de 6.3 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×